Milyen anyag az ami megfelel az alábbi kritériumoknak?
- 25C-n folyékony
- vasat nem oxidálja
- elektromos szempontból szigetelő
- kb. a vízzel azonos sűrűségű
- nem mérgező, káros az emberi szervezetre ( külsőleg )
- gumi / műanyag -ot nem roncsolja.
- nem túl drága előállítani / venni
a szilikonolajtól megduzzadhatnak a többrétegű áramköri lapok (nyák) és deformálódhatnak, törhetnek. Az ilyenre hosszútávon nem jó.
plussz az olajok megtámadhatják a lakkokat, pl, amit az alaplapokon is használnak fedésre.
jobb lenne, ha azt mondanád mit szeretnél csinálni, könyebb lenne segíteni.
Hhu, először is köszi a gyors válaszokat, valóban nem könnyű, de kiegészítem akkor, talán úgy könnyebb.
"anyagról és nem vegyületről" -> mindegy.
"szilikonolajtól megduzzadhatnak a többrétegű áramköri lapok" -> mindegy, nem érintkezne nyákkal, csakcsupán vezető fémekkel.
Hát lehet könnyebb lenne úgy hogy megmondom ... azon nem múlik; egy makett szökőkút a cél, de a fúvókák nyitására/zárására csak pneumatikus szelepeket találtam, amik ugye vmi vas ötvözetből vannak, és áramot is "közvetlen" fémekkel vezet, és belül gumi részek vannak =S
Ezért ilyen bonyolult a dolog.
Gondoltam desztilált vízre, de azt nem tudnám tökéletesen tisztán tartani, s ha jól tudom vmenniy szennyeződéstől már elektromosan vezető lesz =S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!