Milyen színű a tükör?
Figyelt kérdés
És ha tudod, akkor honnan tudod?2016. márc. 6. 15:05
3/8 anonim válasza:
Kívülről szürke,
Belőről nézve pedig csak fehéhséget látol
Hogy honnan tudom? Mondta blood Mary
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Az attól függ.
Bizonyos tekintetben nincs semmilyen színe. Ha viszont feltételezem hogy valamilyen színének lennie kell, akkor viszont fehér.Magamtól tudom.Arról hogy miért, egy kis esszét lehetne írni.
6/8 anonim válasza:
Egy minimális mértékben zöld, ugyanis nem 100%-ban egyenlően nyel el / ver vissza minden hullámhosszú színt.
Ha szembeállítász két tükröt, akkor viszont már meg lehet róla győződni:
7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg kb. 2 havonta felteszi valaki. De direkt rákeresetem, és nem találtam. :-\ na mindegy. Köszi a válaszokat! :-)
2016. márc. 6. 17:26
8/8 anonim válasza:
Első tükrök a víz.tükör volt. Milyen.színű a víz?
Aztán jött az fém tükör. Először réz, majd vas, végű ezüst. Elég későn került rá üveg az ezüstre. Ma már ötvözeteket is használnak, többnyire így is ezüst színe van a tükörnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!