Valaki segítene nekem egy hálózat számítási feladat megoldásában?
Figyelt kérdés
Kirchoff, Norton, szuperpozíció, hurokáramok vagy bármilyen módszerrel, mert nekem nem akar kijönni.2015. dec. 18. 19:11
1/5 anonim válasza:
Hálózatszámítási módszerek alatt az ember általában egy nagyobb darabot ért... a tiéd mekkora?
2/5 A kérdező kommentje:
8 ellenállás van benne,nem nagy. Ha adnál egy email címet, feltéve ha van időd és kedved segíteni, elküldhetem.
2015. dec. 18. 19:41
3/5 anonim válasza:
Ha meg kiírnád ide, akkor bárki tudna segíteni és gazdagíthatná az internet tudástárát a feladatod megoldásával!
G.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk kiválasztasz pár hurkot, és felírod benne a feszültségeket. Aztán kinézel pár szimpatikus csomópontot, és felírod az oda be- és onnan kifolyó áramokat. Lesz egy nagy egyenletrendszered, azt kell megoldani. (A szimulátorok is így csinálják, mátrix műveletekkel.)
5/5 anonim válasza:
Nézd végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!