1/11 anonim 

válasza:

'Vizhangzik'? Szep, hogy meg olvasas utan sem tudod leirni ezt a szot...
Egyebkent hulyeseg, a kacsahapogas ugyanugy visszhangzik, mint kb. barmilyen mas hang, ha van hang visszavero felulet.
2/11 anonim 

válasza:

3/11 anonim 

válasza:

igen, kb. annyira lehet ezt is komolyan venni, mint a kacsahapogas nem-visszhangzasat. a Hold egyebkent epp hogy tavolodik a Foldtol, sosem fog razuhanni...
4/11 anonim 

válasza:

Nekem a 11. "tény" tetszik. Míg kutyám nem volt a környék összes macskája az udvarunkra járt piszkítani. Nem láttam, hogy világított volna.
5/11 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom, hogy a kacsa hápogása miért nem vízhangzik.
2015. okt. 14. 22:12
6/11 A kérdező kommentje:
***viSSSZhangzik***
2015. okt. 14. 22:12
8/11 anonim 

válasza:

De, visszhangzik.
Viszont maga a hang olyan, hogy időben halkul. Ezért, mikor a kacsa elhallgat, és jön a visszhang, te nem hallod, hogy már elkezdődött, hanem úgy érzed, hogy folyamatosan szól.
9/11 anonim 

válasza:

Az Állítólagban megvizsgálták a kérdést, és azt találták, hogy visszhangzik, de nagyon halkan.
10/11 anonim 

válasza:

Továbbá: a visszhangzik valójában vissza + hangzik, és nem víz + hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!