Hogyan építsek egy Stirling motort?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és teljesen kezdő.Még semmi hasonlót nem építettem.Sok videót néztem már róla hogy hogy kell megcsinálni,de elég bonyolultak voltak.Egy nagyon egyszerűt szeretnék elkészíteni,amihez nem kell sok féle alapanyag.2015. aug. 27. 10:52
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Ebben a videóban az elkészítést nem mutatják meg.
Nem is azzal van bajom,hogy ne tudnám elkészíteni,hanem az alapanyagok beszerzésével.
2015. aug. 27. 11:26
3/5 anonim válasza:
De most konyorgom: ha nem tudsz semmit beszerezni, mibol akarod megepiteni? Kb. mintha azt kerned, segitsunk hazat epiteni, de se fa, se ko, se homok, se fold nem all rendelkezesedre, es nem is tudod beszerezni.
4/5 anonim válasza:
szerintem ne ilyen bonyolult dologgal kezd, hanem mondjuk héron kútjával
5/5 swad válasza:
keress rá google-val "infrared fóruma"-'ra... Azon belül is az LTD (low temperature difference) motorokra. Van egy jó kis leírás,hogy hogy készíts konzervdobozból,lufiból,gem kapocsból egyet. Sajátmagamnak is csináltam egyet poénból és működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!