Miről szól a Für Elise?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy utána kell néznem, de utána néztem meg olvasom is csak nem tudom időben elolvasni és kéne egy cselekmény ismertetés irodalom órára. Légyszi segítsetek!2015. máj. 20. 16:46
1/4 Vree válasza:
Biztos, hogy jól hallottad a címet? :) A "Für Elise" egy zongoramű, zene szöveg nélkül. Következésképpen nem értem, mi köze lehet az irodalomórához - vagy milyen cselekményismertetőt várnának tőled.
2/4 anonim válasza:
A kérdező Szabó Magda: Für Elise című könyvére gondol.
3/4 Vree válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, de a wikipédián nem nagyon írnak sokat, inkább valami olyantól kérdezném, aki elolvasta és tudna ötletet adni...
2015. máj. 28. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!