Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » ! Vigyázat, furcsán fog...

! Vigyázat, furcsán fog hangzani, de komoly válaszokat kérek!?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most kicsit furcsán néztek majd, de van egy nyuszim, az agyhullámait szeretném befogni. A nyúlnak van agya, kis impulzusokat gerjeszt, na, azokat, igen. Mi kellene hozzá? Rádióvevő, de milyen? Pendrive-n tárolhatom a hullámokat? Vagy csak diódákkal próbálkozhatok ilyen kis mennyiségű és alacsony frekvenciájú jelek esetén?

2015. máj. 18. 20:16
1 2
 11/20 Szirty ***** válasza:

"Szirty, ne kötözködj!"

Egyszerű kérdés volt. Nem a dióda működése érdekel, hanem az amit kérdeztem!

"Ha a 120-as IQ minimumot megugrod, rájössz magadtól, hogy a kérdező nem tudja mire jó a dióda. Ehhez kell a fejedben levő neurális rendszer."

Ahh! A személyeskedés mint fegyver :-)

2015. máj. 19. 20:17
 12/20 A kérdező kommentje:
Erre való a privát üzenet. És a sok nemmondomkihogykicsoda meg csodálkozik, ha lepontozzák őket. Énis megtehetném, sőt jelenthetném is a válaszodat mint OFF.
2015. máj. 19. 20:22
 13/20 Szirty ***** válasza:
Kinek írtad ezt az OFF üzenetet? :)
2015. máj. 19. 20:24
 14/20 Szirty ***** válasza:
A diódákkal kapcsolatos kérdésre nem kívánsz válaszolni?
2015. máj. 19. 20:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem kíván. :D r1 haza és aludj.

Ott a véndiófa zener diófa.

Kíváncsi vagyok mennyire unatkozhat valaki akinek minden elektronikai jellegű kérdés alatt ott látom a nevét és jellemzően mindenhol kötözködő hangnemben, pontokba szedve a mondókáját bizonygat... magának. :D Na erre milyen választ fogok kapni.. sajnos nem érdekel. :)

2015. máj. 20. 02:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem csupán az elektronika kategória ilyen, hanem az összes. A gyakori már nem használható semmire sem, csak ha oltásra vagy kioktatásra vágysz. Szerintem nem csak a trágár szavakra kéne ügyeljenek a moderátorok hanem a válaszok jellegére is. Régebb én is többet jártam fel, de mostanában elveszi a kedvem az állandó okoskodás a válaszolók részéről.

A nyuszi agyának az impulzusait előszőr fel kell erősítsd majd szűrnöd. Ez nem egy kis feladat, főleg így kezdőként nem...azonban egy jó kezdet egy hobbi és egy szakma felé.

2015. máj. 20. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Mint az előző hozzászólók taglalták, az agyi elektromos aktivitás figyelésére/rögzítésére EEG-berendezés kell.

Emberi használatra vannak nyílt hardverű - kapcsolási rajzot és összeállítási dokumentációt biztosító - projektek, mint például:

[link]

[link]

Vagy vásárolható konzumer berendezések - mint:

[link]

De állati használathoz kissé át kell méretezni a dolgot - ehhez meg némileg járatosnak kéne lenni esetedben a nyulak idegrendszerében.

2015. máj. 20. 19:48
 18/20 Szirty ***** válasza:
56%

Jó kérdés ad esélyt jó válaszra.

Rossz kérdés többnyire kizárja ezt.

Ez van.

Vajon hol a probléma?

2015. máj. 20. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem hiába mondják, hogy nincs hülye kérdés csak hülye válasz.
2015. máj. 21. 18:52
 20/20 Szirty ***** válasza:

Pontosan!

A kérdező szempontjából!

Jó helyen jársz. Nézz csak szét!

2015. máj. 21. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!