1/9 anonim válasza:
Megint ez? Egyszerű matek, írd le a számolásokat, és rögtön látszik a trükk. A poént nem lövöm le.
2/9 anonim válasza:
Ezt ismerem de én nem tudok rájönni. Engem idegesít :D
4/9 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes! Én is várom a választ!!!!
5/9 anonim válasza:
használjátok a keresőt, legalább 3szor volt már ez a kérdés...
6/9 anonim válasza:
de csak mert unjuk már ... bármely kétjegyű számra igaz, hogy ha elvégzed a műveletet az eredmény kilenc, vagy annak többszöröse lesz. Ha megnézed a táblázatot az összes ilyen mellett ugyanaz a szimbólum látható. Ergo bárki aki ismeri, még mielőtt elvégzed fejben a műveletet azonnal megmondja melyik jel jön elő a gömbből (mégpedig az ami a 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72 mellett van) :PPPP
maci
7/9 anonim válasza:
Hányszor kérdezitek még meg ezt? Az összes ilyen kérdésnél lelőtte valaki a "poént", aki még így sem érti, az hülye.
8/9 anonim válasza:
jó de akkor is! (tudom hülye vagyok)
honnan tudja h nekem éppen 9 melyik többszöröse jön ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!