Postai csomagok átvilágításának módszerei, ellenük védekezés?
Röviden: éveken keresztül küldtem kis küldeménysúlyú hardvereket külföldre. Most a nyomkövetési szolgáltatás már igencsak akadozik, ezért lehetőleg EMS PRINT-ként szeretném továbbra is feladni ezeket a tételeket. (VGA, hangkártyák, hálózati kártyák stb.)
Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy PRINT-ként csak dokumentumot lehet feladni és ezt átvilágítással ellenőrzik.
Kérdésem: milyen technológiával-keresővel dolgoznak és hogyan lehetne árnyékolni a bent megbújó fém sínnel ellátott kártyát, hogy az ne látszódjon a csomagban, csak a lapok amiket köré rakok?
Előre is köszönöm.
Sima fénnyel való átvilágítást nemigen tudok elképzelni 5-10 oldalnál vastagabb sima nyomdapapírral.
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy az "átvilágítás" valóban fényt jelentene.
Nem akarlak leszólni, de nagyobb értékű árut küldesz postával? Erre valóak a futárszolgálatok.
És semmiképpen nem tudsz ellene védekezni. Röntgennel átnézés ellen maximum azt éred el, hogy egy masszív fekete folt lesz - szerinted ez nem lesz gyanús? Másfél perc múlva fogják kibontani (mivel azt kell tenniük).
Nincs ellene védelem, maximum a mázli, hogy nem figyelnek oda. Ha neked megér ennyit, akkor próbálkozz. Én a helyedben inkább keresnék egy futárszolgáltatot. Nem drágábbak a postánál, sőt, néha olcsóbbak is.
Köszönöm a hozzászólásokat. (ha kokót csempésznék, akkor nem szaroznék néhány ezer foroint postaköltségen :-) )
A futárszolgálatok borzalmasan drágák mind Európába, mind egyéb külföldi országba. A posta levélküldemény szolgáltatását használtam, de az már nem ad követést a legtöbb országba.
A szakmai segítséget köszönöm, akkor nem szórakozok ezzel. Picit off topic, de ha valaki tud olcsó futárszolgálatot, ami a 10000 Ft alatt szállít 500 grammig, az kérem jelezzen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!