Mi történne ha valaki intravénásan acetont adna be magának?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 17:37
1/8 A kérdező kommentje:
És ha alkoholt?
Egyébként fájna? Úgy tudom az erek falában nincsenek megfelelő receptorok, de javítson ki valaki aki ért hozzá.
2015. febr. 16. 17:52
2/8 anonim válasza:
Aceton lenyelve, vagy belélegezve 50 - 100 ml is mérgezést okoz. Fejfájás, kábultság, véres hányás, égető érzés szájban, garatban.
Szerintem intravénásan már 1 - 2 ml is kampec. Fájdalmas, kínos.
4/8 anonim válasza:
Nem az erek fájnak, hanem pl. amikor bevérzik a tüdőd, begörcsöl a szívizmod, stb.
5/8 anonim válasza:
Úgy meghalnál mint a huzat. Mondjuk mennyiség függő is, de nagyon könnyen belehalnál...
6/8 anonim válasza:
Intravénásan beadva a legtöbb anyag, elem, vegyület halálos, már kis mennyiségben is. Csak relatíve kevés olyan vegyület van, amely nem, és azok is csak megfelelő mértékben hígítva (általában vízzel, vagy gyenge bázissal).
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
És melyik anyag miképp okozna halált?
2015. febr. 17. 15:32
8/8 anonim válasza:
Hozzáértőként csak annyival egészítem ki az eddigieket, hogy bizony tud fájni az intravénásan adott anyag. Még az erre való gyógyszerek is okoznak időnként fájdalmat, amikor bejutnak a vénába. Erős a gyanúm, hogy az aceton is így tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!