A legtöbb ember olyan kérdéseket tenne fel, amire simán rá tudna keresni?
Igen!
Kedvenceim a "Hol találom a neten..." kezdetű kérdések.
Én nemcsak azokra gondolok.
Hanem egy tök normális kérdés. A legtöbb helyen olvasható, hogy "GOOGLE" vagy "nem tudsz rákeresni" Azokkal vamón a baj akik felteszik akérdést, vagy akik ezt írják? esetleg mindkettő?
Ha valamire kiváncsi vagyok, akkor elöször a Google-ban keresem, és csak akkor kérdezem itt meg, ha nem találtam semmit vagy nem azt, amire kiváncsi voltam.
tipikus példa, hogy hány kalóra van x élelmiszerben,
mi az, hogy macska, kutya, bokor stb.
Ilyen esetben jogos, ha felhivják rá a figyelmet, hogy ha a kérdeö lusta, akkor ne másokat dolgoztasson magag helyett.
Te meg olyan kérdést teszel fel, ami nem is kérdés, hanem vélemény.
Egyébként igen.
:)
Egyébként szerintem "a legtöbb" nem, de valóban sokan vannak. Mondjuk engem csak akkor zavar, ha nyilvánvaló, hogy a válaszolók sem fognak semmilyen plusz információval szolgálni, és valszeg ők is csak googliznak a kérdező helyett. (Pl.: "mekkora a Föld", "Hány gramm egy kilogramm?" típusu kérdések)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!