A relativitás elmélet szerintetek relatív?
"Az, hogy az általános relativitáselmélet egyenlő azzal, hogy "minden relatív", popkulturális tévképzet."
Annál is inkább, mert a relativitáselmélet pont azt írja le, hogy miért is nem relatív semmi egy mélyebb értelemben. Jobb lenne abszolútságelméletnek nevezni, ha már nevet kell adni neki :)))
Kedves kérdező, az a gyanúm nem tudod mire gondolsz, csak jól hangzik ahogy kimondtad magadban, és már írtad is.
Ebből azt szűröm le hogy unatkozol.
Látogasd meg az oldalt, utána térj vissza osszd meg velünk az eredményed, szerintem sokan kiváncsiak rá.
Tódor
Tódor! Jó dolog a Mensa online tesztjét reklámozni, de inkább menj el, és írd meg a tesztet. Ugyanis az egyik teszt-tényező a helyszíni stressz, tehát az online kitöltés kicsit valótlan adatot ad - de ezt jelzik is, hogy "nem szentírás".
Amúgy már sok válaszban (sőt kérdésben is) láttam az "ajánlásod", kíváncsi vagyok a te eredményedre is.
Egy "Mensa"-s. [Ebből megfelelő hányados esetén már következtethető a minimum érték...]
A kérdésre válaszolva pedig: a relativitáselmélet nem relatív, abszolút dolgokat ír le. Eleddig helytállóan, igaz már sok határterület van, ahol "dolgoznak a rengetésén".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!