Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Repülni szeretnék. Vélemény?

Repülni szeretnék. Vélemény?

Figyelt kérdés

Üdv nemis oan régen elkezdtem gondolkozni hogy hogyan is tudnék repülni (nyilván nem a gravitácio megszüntetésére gondoltam csak szimplán mint egy madár siklani szabadidőmben vagyha épp unatkozom ezen "filozok és pár tervemig eljutottam szeritnem logikusnak tűnnek és fizikailag is elég megoldhato... a gond az hogy mégse sikerült még senkinek (vagycsak nemtok rola:D)

nos a tevrem elsö fázisa elég egyszerű a késöbbiek a bonyolultak ha ez már sikerült...

egy egyszerü testem méretéhez és tömegéhez viszonyitva elég méretes kezdetleges szárnyra gondoltam kibiztositva perce hogy ne menjen tönkre a puszta nyomás miatt:P

én gumira gondoltam (mint pl az uszosapka aanyaga max vastagabb) ez az elsö fázis lenne egyszerü siklás mint az ejtőernyő csaképp keményebb nyagbol ha ez sikerülne akkor folytatnám mert további terveim is vannak vélemény?

2010. febr. 3. 23:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
sajnos nektek is rossza felfogásotok nem kérek több választ:D ugyanis énse tudok magyarázni köszöntem viszlát
2010. febr. 6. 10:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Már feltalálták a sárkányrepülőt.
2010. febr. 7. 19:37
 23/25 anonim ***** válasza:
ugorj le a 8.ról ;)
2010. febr. 8. 21:12
 24/25 anonim válasza:
Baromi sokszor gondoltam én is erre, nem tudom hogy, de repülőn, vagy siklón repülni? Mindegyik motor, gép... SIklani mint a madarak! Veled vagyok!!! ;)
2010. máj. 8. 18:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Nézd: akárhogy is küzdesz, sárkányrepülőnél kisebb szárnyfelülettel nem fogsz siklani. Azt meg már feltalálták.

Más kérdés, ha aktívan akarsz repülni: egy atommeghajtású motorral persze, hogy a levegőbe tudnál emelkedni. Majd, ha feltalálják ekkora méretben, akkor ki is próbálhatod.

2010. máj. 8. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!