Orrsövény műtét előtt közvetlenül milyen nyugtatòt kapnak a páciensek?
Szerencsére még soha nem volt orrsövény műtétem (ne is legyen), de én azt tapasztaltam, hogy az orvosok nem szeretnek nagyon nyugtatózni, érzésteleníteni. Nekem amikor a fogamat húzták ki, egy kis picike injekciót kaptam előtte, kiültettek a váróba, és amikor kihúzták, azt hittem megőrülök a fájdalomtól. Magyarán: szart sem ért.
Utána egyik ismerősöm mondta, hogy ő kettőt kapott, és közben semmit sem érzett. Valamiért én mindig megjártam az orvosokkal ez ügyben, valamiért nagyon óvtak engem az érzéstelenítéstől.
Remélem kérdező te nem jársz így, és sok érzéstelenítőt kapsz. Sok bátorságot és kitartást a műtéthez!
És ha pedig nincs ilyen bajod, csak szimplán érdeklődsz, akkor azt tudom mondani, hogy orvosa válogatja.
ma 17:18
Azért egy foghúzás, és egy orrsövény műtét nem ugyanaz.
Orrsövény műtéteknél mindig adnak nyugtatót, főleg ha érzéstelenítéssel kéred a műtétet. Nekem többször volt orrsövény műtétem. Mindig xanax nyugtatót adtak, de csak 1 tablettával. Mivel én nagyon be tudok pánikolni, így nem sokat ér a nyugtató ebben az esetben. Főleg amikor bevisznek a kezelőbe, és adják az érzéstelenítő injekciókat. Hatalmas tűkkel, mindkét orrlyukba, teljesen felnyomják..brrrrr... Én annyira elhiszem, hogy fájni fog, hogy nem használ, hogy tényleg hatástalan az érzéstelenítés is. Mintha rögtön kiürülne a szervezetemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!