Legkevesebb hány hejen lehet elvágni egy 2014 karikából álló láncot?
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 16:11
2/13 A kérdező kommentje:
Elnézést nem jól fogalmaztam:
Legkevesebb hány helyen lehet elvágni egy 2014karikából álló láncot úgy ,hogy minden karika külön legyen
2014. okt. 3. 16:20
5/13 anonim válasza:
Eggyel kevesebb helyen, mint ahány karikából áll a lánc. Tehát: 2013 helyen.
6/13 anonim válasza:
Ne legyetek már idióták! Ha minden MÁSODIK szemet elvágsz, hány darabra esik szét az a qva lánc? :-D
7/13 anonim válasza:
6-os: ...... és ugye, ekkor minden karika épen (és nem éppen) külön lesz....
8/13 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy lehet még fokozni, dehát a zemberi leleményesség csodákra képes! :-DDD
Ha feltétel vóna, hogy a láncszemeknek épen kő maradni, akkó se egy, se nyóc, se 1007 helyen nem lehetne elvágni. Ha meg nem a minimum a kérdés, akkó egy szemet is hatfelé lehet darabóni, és a helyes válasz 17654.
Pusszantalak benneteket! :-DDD
9/13 meszku válasza:
1006, minden másodikat elvágod, kivéve ügye az utolsót. És persze minden szemet két helyen, hogy szét essen, de ez nem volt a feltételek közt.
10/13 meszku válasza:
Ha minden másodikat (azaz a páros számúakat) elnyisszantasz, abba bele esik a 2014. szem is, amihez nem kapcsolódik több, szóval felesleges. Tudom, hogy ez egyértelmű, de nincs kedvem később visszajönni, hogy a többségnek (hülyéknek) kifejtsem. Nem jár tisztelet a kivételnek. Ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!