Egy 2200mAh teljesítményű,5V-os ki- és bemeneti feszültségű külső akkumulátor töltő meddig bírja tölteni a telefonomat (Gigabyte GSmart 1345)?
Vmi egyszerű számítás nincs erre esetleg, h ne itt kelljen kérdezgetnem erről? Mert az áramrész fizika órán nekem eléggé kimaradt sajna, pedig elég hasznos tud lenni sztem.
Előre is köszi a segítséget.
Mi az, hogy "meddig"?
Ez függ az akkumulátor életkorától, merültségi fokától, hőmérséklettől, stb.!
"5V-os ki- és bemeneti feszültségű"
Ezzel is van baj. :D
Anyám borogass! [link]
Ez külső akkumulátor! Nem töltő!
Az, hogy a lemerült telefonodba dugva -esetleg- rásegít a belső akksira, az nem jelenti azt, hogy töltö lenne!
Már csak azért sem, mert valamivel ezt is fel kell tölteni!
Nos, ha jó ez a külső akku és ha tele van, akkor a totál lemerült telódat kb. 50%-ig fel tudja rántani.
Az a baj, hogy ez max annyi segítség, mink kocsi csomagtartójában hordani plusz 10 lityi benzint kannában.
Ha az a külső akku lenne olyan 5000 mAh, akkor már jobb a helyzet.
Nézz körül, én már láttam napelemmel kombinált ilyen töltő-akku hibridet is. Az csak többet ér.
HA jó. HA van rá könnyen érvényesíthető garanciád.
Különben jó eséllyel csak kidobott pénz.
Olcsó megoldás: vegyél egy OTG kábelt és ha lemerülsz, kuncsorogjál haveroknál, hadd dugd rá a telódat az övékére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!