Hogy lehetek pirotechnikus ha GYŰLÖLÖM a kémiát?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 20:14
2/6 anonim válasza:
Miért is akarnál pirotechnikus lenni, ha egyszer GYŰLÖLÖD a kémiát?
3/6 anonim válasza:
én szeretem is tudom is a kémiát én is pirotechnikus akkarok lenni
4/6 anonim válasza:
Ha csak a kémiatanároddal vagy fasírtban, még lehetsz pirotechnikus. Próbálj könyvekből, vagy a netről tanulni.
Ha viszont, magával a kémiával, a számításokkal van bajod, felejtsd el ezt a foglalkozást.
5/6 patrik0103 válasza:
Simán. Nagyon sokan tévhitben élnek. A pirotechnikus maga nem gyártja a robbanóanyagokat csak szakszerűen felhasználja, elműködteti, beköti, szállítja. Mo.-n már nincs gyártás ha jól tudom.
Pl akik augusztus 20-án csinálják a nagy tűzijátékot, mind pirotechnikusok, de egyiküknek sincs semmi köze ahoz hogy mi van egy bomba belsejében.
6/6 nagyepf_MacGyver válasza:
Sehogy aki gyűlöli a kémiát az elavult lemaradt közönséges ember,a kémia és a pirotechnika a legmodernebb alkalmazott tudományok.
Nem érdemled meg hogy pirotechnikus légy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!