Hogyan tudnám rávenni magamat a tanulásra?
Gimi,általános?
Amúgy egyetlen titka van az egésznek:MOTIVÁCIÓ!!!
Tűzz ki magad elé célt,mit is akarsz ezzel elérni
Egyfelől valóban nincs motivációd. Az idők során ez fokozódik, mert a motivációnak a megismerés iránti igénynek kéne lenni (hogy tudniillik, attól minden téren sikeresebb, ezáltal elégedettebb leszel). Csakhogy egyre több dolgot nem értesz, ezért egyre nehezebb a tanulás, ami az egyébként is kicsi hajlandóságodat tovább rontja.
Csak az az egyetlen módszer van, hogy komolyan elgondolkodsz, mi érdekel, mit szeretnél csinálni az életben. Aztán nagyon komolyan elhatározod, és nekiállsz. Amikor már ott vannak sikereid, kiterjeszted fokozatosan a többi tantárgyra is.
Vagy tudomásul veszed, hogy utálsz tanulni, csekély ismereteid lesznek, nem fogod érteni a környezetedet, ezért csak ritkán és pocsék munkákra alkalmaznak nagyon alacsony fizetéssel, vegetálni és panaszkodni fogsz. Most még rajtad áll, melyiket választod, de egyre közelebb az idő, mikor már visz az ár, és egyedül nem tudsz megállni.
Amúgy bevallom én se tanultam sz*rt se általánosba, gimibe,csak ami órán megragadt meg hogy a 2es azér meglegyen,semmi értelme nem volt
Minek tanuljak magyart ha baromira nem érdekel,nem fogok vele foglalkozni,semmi hasznom nem lesz belőle.?
12.-be kezdtem tanulni csak a 2 választott tárgyat,hogy egyetemre felvegyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!