Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Egy radírt össze lehet préseln...

Egy radírt össze lehet préselni laposra?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 19:04
 1/8 anonim válasza:
ez aztán tudomány. nem hinném.mivel szeretnéd összepréselni?ha nagy nyomás alá teszed csak elmorzsolódik nincs benne levegő..függ amúgy, hogy melyik az a radír..de pl ha meleg,forró a test amivel nyomást gyakorolsz a radírra akkor együttes erővel eltudom képzelni hogy lapos lesz mert sok mostani radír már műanyag és hőhatására így alakítható.
2009. nov. 4. 19:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom összenyomni,csak kíváncsi voltam rá,hogy lehet-e.
2009. nov. 4. 19:32
 3/8 anonim válasza:
jól van,nem akartam én leharapni a fejed,bocsi
2009. nov. 4. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Semmi :]
2009. nov. 4. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát a radírmorzsalékot lehet, mégha egy nagyobb kupacot össze is nyomkodsz, azt te is kipróbálhatod, de egy egész radírnál nem hiszem, hogy csak úgy simán sikerülne.
2009. nov. 4. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan össze lehet. Ha kézi satuval nem is teljesen, de egy 50 tonnás acéltömböt ha rá hajintanál utána szerintem nem sokat radíroznál vele.
2009. nov. 4. 21:55
 7/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
Egészen kicsire lehet préselni, próbáld ki a nagysatun, vagy a vonat alatt. Nem ritkaság az 500 tonnás présgép, az is elbír vele. Ha valamit tudsz az atomfizikáról, tudod, hogy alig van valami anyag az anyagban.
2009. nov. 6. 14:11
 8/8 anonim válasza:
tedd a vasuti sínre és ha jönn a vonat.....
2010. aug. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!