Szerinted milyenek lesznek a jövöben a fegyverek?
Lézerpuska meg lézerkaaaaard! XD
Szerintem a nanotechnológia.
Pl. (és most elengedem a fantáziámat) olyan töltény, ami az emberi testbe érve nanobotokká válik szét és azok elzárják az ereket. Például.
utolsónak --> az elképzeléseddel csak az a baj, hogy nem ölne egyből és ha mondjuk egy lándzsával futna feléd meglőnéd nanobotos cucoddal, lehet te járnál rosszabbul.
Szerintem a lézer tűnik igen valószínűnek + hangfegyverek + tömegpusztítóba rengeteg elmeteg vírust fognak létrehozni szerintem, amely miatt az emberiség veszélybe kerül majd, de ez az én elképzelésem :)
Új szilárd lőszeres technológiákat, pl. DREAD nagyteljesítményű, hangtalan gépágyú.
http://www.youtube.com/watch?v=-teEbB9vlEU
A nem-halálos fegyverek is terjedni fognak szerintem, mert a jövő háborújában az ellenséges technika megbénítása sokkal fontosabb, mint a gyilkolászás. A közelmúltban pl. két konfliktusban (Oroszország-Grúzia, Oroszország-Észtország) is fontos szerepet kapott az internetes hadviselés.
Nagyon hosszú távon pedig a háború fogalma átalakul. Inkább gazdasági jelleget fog ölteni, ipari kémkedés, hackertámadások stb. formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!