Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Tik hogyan tanultok? Humán...

Tik hogyan tanultok? Humán vagy reál?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Én reálosan tanulok, megfelel?
2009. okt. 5. 23:43
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
én nem tanulok. soha nem is tanultam, nagy nehezen leérettségiztem estin, aztán jó napot kívánok.
2009. okt. 6. 00:04
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

én teljesen humánusan tanulok reál tárgyakat.

(a "tik" szerintem is tyúk :)

a fő gond persze az, hogy a kérdező valószínűleg leginkább sehogyan sem tanul, így a második (a három diplomás) válaszoló cizellált humorát sem tudja értékelni, mivel meg sem érti.

2009. okt. 6. 01:33
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 01:33 - A "tik"-ról 22:36 írta meg a pontos választ, ezen kár vitatkozni. Mindkettőre használják, függetlenül attól, hogy valaki nem ismeri valamelyik használati módot. A kérdés egyébként értelmezhető, nem kell belekötni. Vannak értelmetlenebb kérdések is. A diploma meg mostanában már egyenlő egy érettségivel lassan, nem tesz se jobbá, se többé önmagában. Hadd ne részletezzem a diplomás-túlképzés káros hatásait. Szerintem mindenki tisztában van vele, aki egy kicsit is körülnéz.

Kérdező, én nem voltam gyenge se humánból se reálból, így egyformán tudtam tanulni. Probléma abból adódott mindig, ha a tanár nem megfelelően magyarázott, sajnos volt ilyen, de szerencsére nagyon kevés. A legtöbb tanárom kiváló tanár volt és tényleg csak annak jelentett problémát a tanulás, aki nem is akart tanulni. Sajnos a dolgok nagyon sokat változtak, pedig én nem is olyan régen érettségiztem, de ami hiba van az oktatási rendszerben, azért az Oktatási Minisztérium a felelős, így lassan már mindegy lesz, ki hogy tanul, mert butítják a társadalmat, a tanároknak pedig meg van kötve a kezük (mondom ezt úgy, hogy több szakmabeli pedagógus is van a családban és a baráti körömben, tehát első kézből ismerem a helyzetet).

2009. okt. 6. 08:24
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Muhaha. Az, hogy a tiket VALAHOL az országban használják valamire nem veti fel az elvárást, hogy MINDENKI megértse. Sőt, bunkó paraszt dolog ezt elvárni és utána hőzöngeni ha nem kapod meg. Amúgy meg tényleg nem az volt a lényeg, a három diplomás nőnek kivételesen igaza van (pedig nem szeretem a sokdiplomás, ráadásul nőket), a kérdésnek semmi értelme. Nincsen humán vagy reál tanulási módszer.
2009. okt. 6. 08:37
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Arra nem gondoltok h a K betű az I betű alatt van és lehet, hogy a kérdezőnek kicsit megcsúszott a keze s véletlenűl mind a két billentyűt megnyomta ?!?!?!? .....

Amúgy én megérteni szeretem a dolgokat, nem pedig bemagolni... tehát "reál"

2009. okt. 6. 20:12
 17/20 A kérdező kommentje:

Ti nagyon hülyék vagytok!

"Hogyan tanultok?" -azt jelenti, hogy milyen módszereid vannak a tanulásra

"Humán vagy Reál"-azt jelnti, hogy melyiket részesíted előnybe; de látom nagyon osztogatjátok az észt

2009. okt. 6. 21:12
 18/20 anonim ***** válasza:

igazad van, kedves kérdező - mi(nk) nagyon hüjék (sic!) vagyunk, de azért a tyúkot még megmagyarázhatnád...

:)

:)

2009. okt. 6. 22:54
 19/20 anonim ***** válasza:
humán
2009. okt. 7. 00:10
 20/20 A kérdező kommentje:
A "tik" elírás volt, és nem zavar,hogy azért piszkáltok, mert én is utálom, ha csúnyán, helytelenül használják a magyar nyelvet.
2009. okt. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!