Milyen hatással van az alkohol az emberekre? (Főleg a beszédre)
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy az alkoholfogyasztás milyen hatással van a beszédre, és a beszédmegértésre. Hallott már más is arról, hogy Amerikában a részegséget és annak mértékét szójátékokkal, nyelvtörőkkel is ellenőrzik? Erről keresnék linket, de elakadtam.2009. okt. 5. 09:30
2/6 anonim válasza:
lehet kikéne probálnod ... :D XD
bocs ... :)
amugy vannak olyanok akikre pszichésen hat és igazábol nemis részegek csak ugy viselkednek mert az agyuk azt küldi...aztán jön egy rendőr ellenőrizni és máris rendesen beszél meg nemis inog..stb. :)
4/6 anonim válasza:
Az alkohol valójában egy legális drog. Azontúl, hogy a májat, és pár más dolgot károsít, az elmére van hatással. Ez a legnagyobb baj vele. Ennélfogva valakinél befolyásolja a beszédképességet. Ismerek olyan embert, aki ha már nagyon részeg, akkor nehezen forog a nyelve. De olyant is ismerek, akin abszolút nem látszik semmi jele, hogy ivott volna (max a szonda mutatja ki), csak másnap nem emlékszik semmire. (Jó kis amnézia:D) Rajtam sem látszik, bár sose voltam nagyon berúgva, ugyanúgy tudok beszélni is, csak nagyon elálmosodok. Úgyhogy nem is iszom alkoholt, ki akar elaludni a legnagyobb buliban?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket és a válaszokat!
2009. okt. 5. 15:31
6/6 anonim válasza:
Te nem láttál még olyan részeg embert, aki nem tudott egy értelmes szót összehozni? Én már igen, és sajnos nem is egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!