Mit jelent a "whitish" szó? A google nem adja ki. Itt szerepel:
Figyelt kérdés
http://en. Wikipedia. Org/wiki/File:Ag-Au-Cu-colours-english. Svg2013. máj. 18. 18:20
11/23 anonim válasza:
úristen de nevetek:DDDDDDDDDDDD "anyád"
12/23 A kérdező kommentje:
sehogy se akart működni a link:)))
2013. máj. 18. 18:55
13/23 anonim válasza:
Ki kell kontróllcézni, nem begépelni!
/az svg nem nagybetűvel irandó/
Te nem lila aranyat akartál még délelőtt?
14/23 A kérdező kommentje:
Igazából az aluminium ötvözetek és tulajdonságaik érdekelnek,
2013. máj. 18. 19:09
16/23 anonim válasza:
Amúgy annyit jelent konkrétan, hogy "fehéres". Semmi piszkos meg nem tudom milyen fehérről beszéltek :D
Fehéres.
Yellowish: sárgás
Whitish: fehéres
egyszerű a képlet
17/23 A kérdező kommentje:
Sárgás van magyarban is.
De fehéres nincs.
Ha műfordítók akarunk lenni akkor piszkosfehér, elefántcsont vagy törtfehér.
Persze hevenyészett fordításnak a fehéres is megteszi.
2013. máj. 18. 21:29
18/23 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem egyik sem egy hivatalos szín. Meglátok valamit, ami fehér, de közben mégsem az, az fehéres... nekem a sárgás is ezt jelenti. De ha a sárgás egy hivatalos szín akkor én vagyok a tudatlan.
19/23 A kérdező kommentje:
Ennél sokkal súlyosabb a helyzet.
Az oxigént pl. fehérrel vagy sárgával jelölik.
S miért?
Mert a sárga idővel kifehéredik a fehér pedig besárgul. Két hülye szín... egyik se bír magával...
2013. máj. 18. 22:13
20/23 anonim válasza:
Akkor feherszeru, ha ennyire furja az oldaladat. nem piszkos feher, nem ugyanaz. a whitish az nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!