Lehet lézerrel élezni tőr? Mármint h fölmelegíti?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 20:01
1/6 Shai-Hulud válasza:
Igen, lehet. De ehhez 50-80W körüli 'CO2' vagy 'Ne' lézereket használnak, vagyis az otthoni lézer pointerrel esélytelen. :-)
3/6 A kérdező kommentje:
1 nek: kössz 2 nak: szerintem ezt a kérdést írtam, nem mondtam, de nekem mindegy.. de mi a bajod vele ha megérted..
2013. ápr. 4. 21:05
4/6 anonim válasza:
Mi bajunk azzal, ha nem tudsz magyarul?
Ha még csak kicsit nem tudsz, akkor talán megértünk - ha már nagyon nem tudsz, akkor nem.
Te ugye a munkádban is csak 60%-ot teljesítesz, mert akkor még éppen nem rúgnak ki?
Csak tudod, ha a feltaláló is így dolgozott volna, akkor ma még lézer se lenne.
5/6 A kérdező kommentje:
és akk te inkább éhenhalsz, minthogy rendelj egy pizzát úgy, hogy csak töröd a nyelvet?
2013. ápr. 5. 13:12
6/6 anonim válasza:
Ha lehet írásban is rendelni, akkor legalább szerzek egy helyesírás ellenőrzőt. Ma már benne van a böngészőben, csak a megfelelő nyelven kell letölteni.
Ha pedig kijívítanak, akkor nem megsértődöm, hanem megköszönöm.
Érzed a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!