Ez miert Potassium Amyl Xenthate? Kalium miert van a levegobe? Nem is kapcsolodik hozza? Ez brutalis nem?
az egyik ken-nek lehetosege nyilott raja hoyg ketos kotest valositson meg a C-vel?
Koszonom néktek a jo hozzaallast!
Ment a zold mancs!!!Te en ezt nem tudtam hogy ott kotes van!
Koszonom szepen hogy leirtad!De nem ertem miert mas az a kotes hova kototdik? a Kenhez?
Meg az Ken az ken hogy manipulaltak meg hogy elvesztett egy elektront mert ott a ken negativkent van feltuntetve a kalium meg pozitivkent a kaliumnak tudom hogy van egy szegeny elektronja a 4s-en
de ettol meg egyikk sem ion es miert nem kovalens kotesvel parosulnak?
koszonom szepen ment a zold mancs de sem a ken sem a kaliom nemvolt ion azaz nem ion
vagy lehet hogy nagy hiba van bennem
akoteseknel lehet hogy nagy nemertes van, hisz a szen-nitrogenoxegen kotesnel se ionok vannak hanem az elektronhelyakon kapcsolodnak az alhejjak atompalyai nem attol mar ionok?
itt is mindent ossze vissza kotozgettek ami szamomra hihetetlen hogy letezik
Potassium erdekes nincs ott az ion lenne vagy mi?
erdekes hogy a Sulfur az oXigene meg Nitrogen Hydrogene jatszonak mindig szerepet mindenhol
"akoteseknel lehet hogy nagy nemertes van, hisz a szen-nitrogenoxegen kotesnel se ionok vannak hanem az elektronhelyakon kapcsolodnak az alhejjak atompalyai nem attol mar ionok?"
Látom nem olvastad, amit linkeltem:
"Ionkötés általában egy fém és egy nemfém találkozásánál jön létre. Ennek oka főként az, hogy a fémek az I., II., és III. főcsoportban találhatóak, és az itt keletkező ionok pozitív töltésűek, elektront adnak le. Ezzel szemben a nemfém ionok többsége elektron felvétellel keletkezik, negatív töltésű."
Érted, az első 3 főcsoport és a 5-7 főcsoport elemei általában ionkötéssel kapcsolódnak. a Nemesgáz szerkezetre törekedő atomok leadnak és felvesznek elektront, így lesznek ionok.
Az általad említett szén-nitrogén-oxigén, azaz nem fémes elemek között kovalens kötések alakulna ki.
Képzeld, a fémeken belül meg ezek közül egyik se, hanem egy harmadik fajta , a fémes kötés a menő.
Ne haragudj meg, de ez úgy általános iskola 7.osztályos kémia. Mielőtt neki állsz a szerves vegyészetnek illene legalább az alapokkal tisztában lenni.
Neharagudj hogy felzaklattalak es mar ertem koszonom szepen Olvastam amit kuldtel es valahogy azt nem sugarozta nekem az oldal mert csak a reakciokra vonzottt a szemed es aztan meg igaze az elektronszerkezeteket neztem az anyakoknal
aztan a Potassium referenciait neztem
ez erdekes nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!