Csak a 96%-os vagy a feletti kénsav képes a cukrot elszenesiteni?
Figyelt kérdés
Mert hogy forralással tőményitettem a38-%os akumulátorsavat .A végeredmény eltudta feketiteni a cukrot elég jól.2012. nov. 11. 17:18
1/1 anonim válasza:
Nem kell 96%-os kénsav a cukor szenesítéséhez.
Otthon egyszerű forralással nem tudsz 96%-os töménységet elérni.
Ha annyira foglalkoztat a kénsavad összetétele, miért nem titrálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!