Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » INGYEN ENERGIA! 2013-ban...

Palosm kérdése:

INGYEN ENERGIA! 2013-ban kapható lesz! Szerintetek működik? Vajon sikerül kiadniuk?

Figyelt kérdés

[link]

Vajon ez is úgy mit a többi szerkezet elködösödik majd idővel hogy: egyáltalán létezik-e ilyen? Esetleg meg is hal a az eladni/terjeszteni akaró, balesetből leég vagy felrobban laborjuk? Ahogy

többször is előfotdult azokkal akik ezek próbálkoztak, (az össze esküvés elmélet történelme szerint.) Figyeljük meg mi történik!! Most még nem tud az esemény a távoli kérdéses múltba burkolózni. Ez a jelen amihez résen kell lenni mert gyorsan ködös múlttá válik.

2012. okt. 23. 14:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez az végre valami érv, információ. :) Ez már meggyőző amit írtál, köszönöm. Azért vagyunk itt hogy kérdezzünk de úgy válaszolsz minha hülye lennék hogy megkérdezem..("Neked nem gyanús; Te pedig ingyen reklámozod. Gratulálok") Nem igazán értettem amit írnak az oldalon, ezért kérdeztem meg itt. Mi a reklám?? Nem reklámozok, nem mondtam hogy ez működik, és támogasd őket! Az volt az első kérdésem hogy MŰKÖDIK?? A tudatlanság/tévhit/tévedés elfogadása/felismerése, új tudás megszerzésének nyit utat.

Szerinted nincs "gonosz hatalom"

3 billird dollár terrorista ellenes háborúra terrorista támadásban kb 10.000 haltak meg évek alatt, ér rendszeri betegségben évente kb 40.000. és pár millió dollár jutott rá, Ráadásul a betegségeink a szar kaja miatt van amit engednek forgalomba hozni. Allergia 20 éve ismeretlen volt. A rák is pár 10 éve ütötte fel a fejét ilyen mértékben. 2000 után született gyerekeknél 30% az esélye a cukor betegségnek, a szegényebb népcsoportoknál 50%. Az emberek Kb 30%-40% alultáplált. Sok betegség most terjedt el. Sokkal szartabbul él az emberek fele, mint egy majom az erdőben mert a majom jól él. És mi vagyunk a legokosabb faj?! Akkor valami nincs rendben... (most én is olyan stiluban írok egy kicsit mint te hogy érezd) De te csak élj a gonosz hatalmaktól mentes kis álom világodban, szívd magadba a megnyugtató hazugságaikat és edd a mérgező olcsó kaját. Minden a legnagyobb renden ne aggódj nincs gonosz..... szép álmokat további életedhez. ( ugye jobb volt barátságosan? jobban elfogadják az emberek amit írsz ha nem oltogatsz közbe hiába hülye a kérdés.) Köszi a vállaszt hasznos volt! :)

2012. okt. 27. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Rendben, de még ha te nem is hiszel benne, ezzel akkor is reklámozod őket. Ha csak 100-an olvassák ezt a kérdést, és abból 1 veszi be, azzal már jól jártak. Ezek az oldalak pont erre hajtanak, nekik az is elég, ha csak 100-ból egy palimadarat fognak. Az "INGYEN ENERGIA! 2013-ban kapható lesz!" cím plusz a link ezért nem korrekt.

A "szerinted nem gyanús" pontokat meg azért írtam, mert belőlük már világosan látszik a honlap készítése mögötti hátsó szándék. Nem csak itt, sok áltudományos oldal próbálkozott már ugyanezzel, ugyanígy, hogy pénzt csikarjon ki. Ezért nem árt a "szerinted nem gyanús" érveket sem átgondolni, bár kétségkívün nem bizonyító erejűek, de az ilyen próbálkozások döntő többségét lebuktatják.

2012. okt. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!