Tóth Aurel kérdése:
Füstbombához jó ez a műtrágya? És nem baj ha "bogyós" állagú és nem tiszta por? ( KNO3 kellene de nem tudom hogy ez is jó lenne e. )
Figyelt kérdés
Mivel megolvasztva cukorral keverném nem tudom hogy számít e az hogy bogyós e vagy sem...2012. okt. 15. 16:58
1/5 anonim válasza:
Ha nem por, akkor nehezen keveredik a cukorral. A KNO3 önmagában nem veszélyes, simán összetörheted egy mozsárban.
2/5 anonim válasza:
füstbombához???
Ez inkább rakétahajtóanyagnak tűnik, föstbombához vannak sokkal jobb, hatékonyabb receptek.
KNSB-RIO készítéskor ugyanezt a receptet használom, csak megbolondítom egy kis vörös vas-osid porral. Volt nekem is ilyen darabos műtrágya, adtam neki diódarálóval utána megfőztem a KNSB-t.
Az ilyen dolgok gyártása közben légy óvatos, nehogy megsérüljm tájékozódj és tartsd be a biztonságod érdekében a szabályokat, figyelmeztetéseket!
3/5 anonim válasza:
Nem ajánlom összeolvasztani cukorral, mert begyulladhat. Őröld meg, és glükononnal olvaszd össze, ha van vas-oxidod, azt is rakhatsz bele egy keveset.
5/5 anonim válasza:
Valamit ezzel is fog reagálni, de vegyél glükonont, és olvaszd meg. Miután megolvadt, rögtön vedd le a tűzől és vidd távolabb, majd a műtrágyát keverd hozzá, de elótte porítsad vagy kávédarálóban, vagy mozsárban, mert bogyósan semmi nem fog történni. Az arány legyen 35-65, glükonon-műtrágya. Ezek után egy darabig tudod gyurmázni, formálni. Ha így csinálod, nem lehet semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!