Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Szemszín megváltoztatása?

Szemszín megváltoztatása?

Figyelt kérdés
Heterokómiás vagyok,a bal szemem kék,a jobb sötét barna.Eddig színes kontaktlencsét használtam a balra,de mindíg "kilóg" a kék.Minden módszer érdekelne!Hallottam szemtetoválásról de azt nem az íriszen végzik.Illetve egy szemcseppről,a Latanoprost Actavis-ról,de ennek elég sok a mellékhatása és vényköteles.Van valami egyébb módszer amivel barnává tehetem a szemem,lehetőleg hosszútávon?
2012. szept. 12. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

És miért szeretnéd megváltoztatni?

Vannak akik ölni tudnának azért, hogy valami hasonló "egyedi" különlegességük legyen.

2012. szept. 12. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Ja, és az heterokrómia (nem heterokómia).
2012. szept. 12. 21:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen lemaradt egy r betű.Engem zavar,nem szeretem,túl fura.Kiskoromban is folyton megbámultak miatta.
2012. szept. 13. 05:43
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Tavaly volt egy cikk arról, hogy a barna szemet kékké lehet tenni: [link]
2012. szept. 13. 09:35
 5/8 delusion ***** válasza:
100%

Első válaszban sok igazság van. :D Fura egy világ, én nagyon sok pénzt megadnék érte, hogy más színű legyen az egyik szemem színes kontaktlencse meg ilyen baromságok nélkül. Mást, így például téged pedig zavar (megértem egyébként).

Utolsó válaszoló linkjén érdemes elgondolkodni, de azzal nyilván sokat kell még várni.

2012. szept. 13. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Na ide figyelj, kérdező. ITT VAGYOK ÉN, a legszarabb, legunalmasabb szemszínnel, a sötétbarnával. ÖLNI TUDNÉK a felemás szemekért. Szóval becsüld meg, hogy neked megadatott ez! :)
2012. dec. 28. 12:44
 7/8 anonim válasza:
100%
2013. febr. 13. 00:11
 8/8 anonim válasza:
Szia! Én is felemás szemekkel születtem, nekem az egyik kék a másik zöld, (inkább több benne a kék, de bőven észrevehető ez is) Néha régen én is furának gondoltam, de mostmár imádom, nagyon egyedi, biztos, hogy nem mindennap látsz felemás szemű embert, nekem mindenki azt mondta, hogy mennyire gyönyörű, különleges, rengetegen irigylik. És tényleg igaz, hogy sokan ölni tudnának érte. És tudom, hogy a kék-barna között mégjobban látszik, de hidd el, hogy gyönyörű, majd meg fogod te is szeretni! Ha másoknak nem hiszel, akkor nekem higgy, hiszem nekem is ilyen a szemem! 16/L
2023. júl. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!