Valakinek ötlet, mi a megfejtés?
Figyelt kérdés
0. Január 1-jén a második versenynapon pontosan három óra 58, 13 másodperc alatt teljesítette a távot a 21-es sorszámú versenyző, aki 34 éves és május ötödik napján a 89-es pályán kvalifikált a versenyre. Eredményével (egy) 144 éves rekordot döntött meg. Jutalma (egy) 233 g súlyú aranyérem lett. A versenyen 3 ország 77 sportolója indult.2012. aug. 13. 22:14
11/19 anonim válasza:
0. év 01 -én ,még nem volt stopper. Mivelmérték ezt a pontos időrekordot? Napórával? :D
Amúgy mi itt a kérdés? Hány éves a kapitány?
12/19 anonim válasza:
Szerintem meg jópofa a kérdés, és igen, valóban kérdés :) De ehhez relatíve jónak kell lenni matekból, de legalábbis ismerni kell a Fibonacci-számokat.
13/19 anonim válasza:
Egyébként azért a Fibonacci a megfejtés, merthogy ez az a bizonyos 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,233,377...számsor. Innen fejtsd vissza, melyik tag melyik szövegrésznek felel meg :) (annyi kiegészítéssel, hogy megállapodás szerint F_0=0, F_1=1, és a második tagtól a következő tag mindig az előző kettő összege - ha jól emlékszem)
14/19 anonim válasza:
89% tehát akkor a válasz micsoda?
"fibonacci"?
610?
42?
15/19 anonim válasza:
A kérdés: A Fibonacci sor hányadik tagja reprezentálja a kérdező által elfogyasztott söröknek a mennyiségét, a poszt kiírása előtt?
16/19 anonim válasza:
Persze, a válasz az mindig is 42 :D Egyébként nyilván erőltetett a szöveg is önmagában, innen lehet gyanús, hogy valami csavar van benne :D De például egy nevezetes számra is írtak verset ("verset"), aminek meg pont az a lényege, hogy...Na ez egy ugyanilyen kérdés lehetne XD
17/19 anonim válasza:
89% még mindig nem mondtad meg a választ
18/19 anonim válasza:
Ha ismered a Fibonacci-számokat (nem vitatom), és mégsem tűnik fel, hogy miért ez a(z asszociált) válasz, akkor én sem tudom tovább ragozni, hogy miért ez. Ránézel a szövegre, és beugrik. Ennyi.
19/19 A kérdező kommentje:
Végre valaki megérti, hogy miért nincs kérdés! :D Ennyi az egész, nem tudom miért kell ezt ragozni.
2012. aug. 15. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!