9. osztályos matek tankönyv?
Itt láthatod a tankönyv tartalomjegyzékét.
Ugyanezeket a címeket megtalálod a 7.- 8. gyakorlóban. Ha van kedved, abból válogathatsz, de itt a gyakorikérdéseken is sok megoldott feladatot találsz.
"Nem stréberkedem hanem taktikusan előnyt szerzek."
Háháh! Stréber szöveg!
STRÉÉÉÉÉBEEER! :D
Amúgy rengetek féle matekkönyv van, tanulni felesleges nyáron, de ha nagyon akarod: [link]
G.
7. válaszoló: Nem feltétlenül. A stréberség nem egyenlő a sikerrel, a stréberség attitűd kérdése, egy életérzés. :D
Egy hülyegyerek is lehet stréber, és tanulhat egy csomót a 3-asért meg 4-esért, míg egy nála jobb képességű gyerek meg kevesebb erőfeszítéssel kaphat 5-öst. Tapasztalat.
#8: De a nagyobb igyekezet nagyobb sikerességet (több tudást) valószínűsít.
Nem tudom mi a gond azzal, ha valaki akar és szeret is tanulni. Neki előnye származik belőle, viszont senkinek sem származik belőle hátránya. Nem igazán értem, hogy miért vált ez negatív jelzővé. (A puszta irigykedésen kívül.)
Süsü! Nem azért szánom én a strébereket, mert tanulnak, hanem azért, mert nem vállalják fel, azt, hogy mik is.
("em stréberkedem hanem taktikusan előnyt szerzek.")
Attól hogy valaki tanul, még nem stréber! Nekem van kitűnő osztálytársam, aki nagyon jó fej, lehet vele söröni/viccelődni, gitározik, rockzenekarban játszik, értékeli a jó zenét, meg tanul mellé egy keveset naponta. Na, Ő nem stréber.
Van egy másik arrogáns, beképzelt vigyori genya, mindig pofázik, tipikus nebáncsvirág. Nem teljesen ötös, mert nem mennek neki a reáltárgyak, de amit lehet, azt beseggeli. És folyamatosan "nyal". Nem baj az, ha jóban vagy a tanáraiddal, ez a mi korunkban már, nem hogy nem ciki, inkább mindenki igyekszik jól ellenni, de az (szép jelző, tudom :P) folyamatosan próbál a tanárainál így vagy úgy előnyt szerezni. (köpöm be a többit, mit csinált, hol csinált, stb.) Ha viszont megkérdezed hogy mit csinált otthon: "24-ből 12 órát gépeztem, a maradékot meg aludtam és ettem!"
Na, Ő STRÉBER! :)
Köszönöm a figyelmet! (meghajol, kimegy)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!