Szeretnék egy olyan ruhát létrehozni, amit belül műanyag csövecskék szőnek át, és egy kis rendszer meleg vizet keringtet bennük. Értelemszerűen téli használatra. Megvalósítható?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 12:17
11/12 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy ha felveszel egy ilyen fütött kabátot, akkor még fázni fogsz? Arc, kéz, láb.
Ezért, pl. én már gondoltam egy olyanra, mint a vegyvédelmi ruha: azaz egy kabin, amiben meleg levegőt keringetsz.
Kint -10, bent 25 fok van, és egy polóban vagy benne.
Asszem megnéznének rendesen vele, de hát a tudomány az első.
12/12 anonim válasza:
Erre már én is gondoltam, de egyszerűnek nem nevezhető, és jónak sem, meleg víz is megfagy igen hamar és akkor már nem fűt hanem hűt.
De javaslom, hogy csinálj egy "vázat" ezekből a csövekből. Oszd 2-3 keringési rendszerre. Először vegyél fel valami laza ruhát, majd erre a már elkészített "vázat" és arra valami melegebb ruhadarabot.
u.i. : nem olvastam végig a kommenteket, de ha ezt már valaki javasolta akkor bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!