Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Mi a véleményetek a biotechnol...

Mi a véleményetek a biotechnológiáról? Érdemes manapság ezzel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Mennyire lehet ilyen területen elhelyezkedni szerintetek? Mennyire fejlődik mostanában, mondjuk Magyarországon, vagy éppen mennyire hanyatlik?

De egyébként bármilyen vélemény érdekel róla. (nyilván nekem is vannak elképzeléseim róla, és utána is néztem sok helyen, csak érdekel, mások hogy látják)

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 25. 18:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szóval én kicsit megbántam most már én is ezt választanám vagy az élelmiszerest az egészségvédő kicsit olyan mostoha gyerek kialakulatlan még nálunk sokana választották a biotechet és szerették a környész nélunk nem indult

van valami méréstech labor az jó nehéz,a szakirányfelelős jó fej serintem, és a BIM is fontos

2012. ápr. 29. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Amibe kicsit most jobban belelátok az az élelmiszer és az nagyon pörög

üdv bme

2012. ápr. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!