Egy földmérő feladatai pontosan mik?
Figyelt kérdés
Milyen fajta munkákat kell ellátnia ilyen pályán egy szakembernek egyetemi végzettséggel?2012. ápr. 17. 17:15
1/4 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ehhez nem kell egyetemi diploma. Viszont ha nincs más munka, akkor jó, mert lehet gyakorlatot szerezni, na meg egy kis pénzt is. Utak építéséhez, vagy ingatlanok eladásakor, vagy építmény alapterületének a kiméréséhez kell hívni a földmérőket.
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
NYME-GEO földmérő és földrendező mérnök szakra jelentkeztem, azért lennék rá kíváncsi
2012. ápr. 19. 09:12
4/4 anonim válasza:
Hát őőőő, olyan sokféle munkát végeznek a földmérők, hogy elég sokáig lehetne sorolni. Na de földmérőként vagy az irodában ülsz és csinálgatod a dolgodat, mittudomén, például digitalizálsz térképeket, feldolgozol méréseket, papírmunka, papírmunka, vagy pedig kiküldenek terepre, és méregeted fel a létesítményeket nagyméretarányú térképezési célokra, mozgásvizsgálati célokra, stb, stb...
Én leginkább a feldolgozást szeretem, na már nem azért, mert szeretek reggeltől estig számolni, viszont szeretek programokat írni a számítások elvégzésére, és lényegében ebben látom a karrierem is a jövőben.
Amúgy most leszek harmadéves a geoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!