Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Adnátok kész fizikai elméletek...

Adnátok kész fizikai elméleteket?!

Figyelt kérdés
sziasztok, lécci adtok nekem kész fizikai munkákat amikmár készen vannak és jók?! le írnátok nekem? ennél az anyagnál tartok: hidrosztikai nyomás , adnátok kész feladatokat rá? előre is kösszi

2012. ápr. 11. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Esetleg lennél szíves érthetően megfogalmazni, mit szeretnél?

Nekem - a saját, nem túl erős képességeimmel - annyit sikerült kibogarászni abból, amit írtál, hogy a hidrosztatikai nyomással kapcsolatban szeretnél valamit. Ha elméletet akarsz, akkor ajánlom Budó Ágostontól a Kísérleti fizika I. című könyvet, ott van neked elmélet bőven még a hidrosztatikai nyomásról is. Levezeti szépen, csak meg kell érteni.

Kész feladatok kellenek? Feladatból találsz rengeteget: fogsz egy fizikakönyvet, esetleg az érettségi feladatgyűjteményt, vagy végső esetben megnézed a Google-ben. Lesz ott feladat bőven.

Vagy esetleg megoldott példákra vágysz? Mit szeretnél?

2012. ápr. 11. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem először magyarul kéne megtanulnod, utána esetleg próbálkozhatsz komolyabb kihívásokkal.
2012. ápr. 11. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megoldott feladatok kellenek, ajánlani tudom a Dér-Radnai-Soós féle példatárat. Bőséges feladatokkal, részletes megoldásokkal kidolgozva.
2012. ápr. 11. 20:09
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem a kész fizikai munkák kellenek!
2012. ápr. 11. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Kész fizikai munka kell? Menj át a szomszéd kertjébe, ha már végzett a kapálással, akkor ott a kész fizikai munka.
2012. ápr. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!