Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hol tudok letolteni ingyenesen...

Hol tudok letolteni ingyenesen ill. torrenttel tesztkeszito programot?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen tesztkészítő programot? (Amúgy torrenttel torrent oldalról.) Ez így kevés infó.
2012. márc. 9. 00:43
 2/5 anonim válasza:
Hacsak nem fejted ki részletesebben mire gondolsz, nem nagyon fogsz értelmes választ kapni. Ne spórolj a szavakkal, elvégre a te érdeked.
2012. márc. 9. 07:06
 3/5 A kérdező kommentje:
olyan programra gondoltam amivel teszteket tudok kesziteni egy vagy tobb lehetosegu valasszal stb...keresgeltem de nem talaltam,amit talaltam azokhoz meg nincs seeder.. olyan kene amit ingyenesen le lehet tolteni...
2012. márc. 9. 17:05
 4/5 anonim válasza:

De ez még mindig nem szűkíti le a kérdést.

Ez olyan, mintha megkérdeznéd tőlünk, hol tudnál jegyet venni. Mi pedig találjuk ki, hogy te most koncert jegyre, buszjegyre, étkezési jegyre, vagy úgy mégis mire gondolsz.

Az rendben, hogy teszt készítő program, de milyen?

Ami interneten jeleníti meg a kérdést, weboldalon?

Ami számítógépen, családnak megmutatva helyben?

Amit másoknak tudnál elküldeni, mondjuk e-mailben?

Egyébként Google segíteni fog.

2012. márc. 10. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Ami számítógépen, családnak megmutatva helyben..
2012. márc. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!