A Langenhars-szigetek a Google-ben található, értem.
De hol található a Google?!
2012. febr. 13. 14:54
6/13 Mickey5 válasza:
Úgy emlékszem (több évtized távlatából), hogy ezt helyesen Langerhans-nak írjuk. Amikor én jártam iskolába, ez még tananyag volt.
Igen, valóban, a Wikipédián meg is találtam: [link]
Ez a Google-kérdés komoly? Ha tényleg nem tudod, íme a megoldás: [link]
2012. febr. 14. 09:03
7/13 anonim válasza:
A Langenhars-szigetek (hacsak az interneten nem nézted meg) a Guztrammer-gleccser un. szökővizének hordalékában felgyülemlett amulettekből kialakult vizuális képződmények.
2012. febr. 14. 20:38
8/13 Mickey5 válasza:
#7 hozzászólásra válaszolva:
Lehet, hogy ez humoros (szerintem nem). De ha a kérdezőnek a Google sem ismerős, akkor ezzel a Guztrammer-gleccseres dumával sikerült teljesen félrevezetni. Szóval ez a válaszod most nem az 53% hasznos tartományba esik, hanem a 47% fölöslegesbe.
2012. febr. 15. 08:55
9/13 anonim válasza:
8/8
Én csak feltételezem, hogyha valaki az interneten keresztül kérdéseket tud a "Gyakorikérdések.hu"-ra beküldeni, rendelkezik számítógéppel és bizonyos ismeretekkel is. A Google (ismereteim és tapasztalatom szerint) a legismertebb böngésző. Sokszor van ingerenciám tréfával elütni olyan kérdéseket, melyeket erőltetettnek, netán butusnak tartok. (Pl. hogyan lehet Miskolcon buszjegyet venni? Meg hasonlók.) Úgyhogy elnézést...
2012. febr. 15. 14:23
10/13 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, hogy a százalékok hogyan számítódnak. Mindenki 100-ról indul és lassacskán veszít, vagy (biztosan) másképp, nem is figyeltem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!