Hajosmitya kérdése:
Mi a véleményetek Gróf Spanyol Zoltán viz plazma találmányáról?
Figyelt kérdés
Van aki szerint humbuk,van aki szerint korszakalkotó.Ha az utóbbi,miért nem"robbant"még be?2012. jan. 21. 18:36
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Gróf? Ez az ember a múltban él?
A találmánya humbug.
4/7 A kérdező kommentje:
Mire alapozzátok hogy kacsa?Én nem tudom mi igaz mi nem,csak jól hangzik. már már gyanusan jól.Ha jól emlékszem legalább 10 éve láttam a tévébe,és azóta sem történt semmi a találmányával.
2012. jan. 21. 20:43
5/7 anonim válasza:
Tanultuk az energiamegmaradás törvényét, sőt mi több, nem is kérdőjelezzük meg.
G.
6/7 Barbapapa válasza:
... azért, lehet benne valami!
Ajánlom megtekinteni a köv. linket:
Ne feledjük, hogy Tesla-nak is azt mondta a profja, amikor bemutatta neki a váltóárammal működő elektromotor rajzát, hogy az soha nem fog működni! És láss csodát!
Nagyon sok (sőt majd mindegyik) nagy feltalálóra azt mondták, hogy kókler, sültbolond, stb. És láss csodát!
Ahelyett, hogy lekóklerezzük, inkább szólítsuk fel, hogy bizonyítsa az igazát, mutassa be a találmányát szigorúan ellenőrzött körülmények között.
7/7 anonim válasza:
Egy orosz gyártmányú plazmavágóval?
Ne röhögtess!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!