Manapság mennyi az esélye hogy magyar ember űrhajós legyen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 18:07
11/14 anonim válasza:
Oké, közben én is nézegettem, számolgattam:) És nagyon sajnálatosan láttam, hogy a Vosztok-programból mindenki meghalt már... Az oroszok (szovjetek) közül nagyon levesen élnek, mármint az elsők közül. Ellenben az amerikai holdraszálló űrhajósok elég jó egészségnek örvendnek hálistennek.
12/14 anonim válasza:
Amúgy nem én vagyok ám a kérdés kiírója, csak az egyik válaszadó XD De ilyen témáról szeretek beszélgetni:)
13/14 anonim válasza:
Ha már csillagászat. Érdemes oda menni, csak kemény a fizika. De mostanában annyi új felfedezés van, hogy ha szinte mindenkinek jut valami felfedeznivaló. Persze sokszor van, hogy nem egyedileg, hanem egy kutatócsoportban.
14/14 anonim válasza:
Hát 50% az esélye.
Mert vagy lesz vagy nem.
De a lottónak is ennyi az esélye hogy megnyerd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!