Igaz amit a Fast Five-ban láttunk?
Figyelt kérdés
Ugye a végén,amikor a 2 Charger-rel elvontatják a páncélszekrényt.
Lehetséges hogy egyátalán meg bírná mozdítani a 2 autó.Jó sejtem az nem valószínű hogy úgy tudnak vele törni-zúzni ,meg persze rángatná is az autót.
Amit én tudok,hogy a páncélszekrény 10 tonna és azt hiszem 2x2,5 m a területe ami a földön van.
Szval lehetséges ez?
17/F
2011. szept. 29. 13:20
1/6 anonim válasza:
Igen valószínű, hogy meg bírják mozdítani, de hogy kitépni egy épületből és végigrombolni vele egy várost, szerintem kizárt. Szerintem már az első 10 méteren elakadnának vele.
2/6 anonim válasza:
a két kocsi súlya nincs 10 tonna.Az ereje még talán meglenne,hogy elinduljanak vele,de úgy cikázni egy páncélszekrénnyel 150 km/h-ás sebességgel szerintem lehetetlen
3/6 anonim válasza:
Lehettek volna sok ezer köbcentis izom-mozdonyok is, olyan kerekekkel zérus az esély a megmozdításra.
G.
4/6 A kérdező kommentje:
És ha mind a 2 kocsi összkerekes lenne?
Ugye azért itt elég széles,nagy tapadófelületű gumik vannak.
2011. szept. 29. 15:58
5/6 anonim válasza:
még úgyse bírná el...hidd el...lehet elbirna indulni,de nemtudna úgy menni vele mint a filmben
6/6 anonim válasza:
Nekem inkább azzal volt bajom, ahogy kanyarodtak. Vitték a széfet, elkanyarodott egyszer csak mindkettő jobbra, a szekrény meg követte őket az íven. Ezek tehetetlenség törvényéről még nem hallottak? Kb az történne, hogy a kocsik elkanyarodnak, a szekrény pedig folytatja az útját egyenesen, és visszarántja a kocsikat, úgy, hogy azok megfordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!