Hogy tudnám hibernálni magam 2-3száz évre?
Nagyon idióta világban élek mert a fejem fogom milyen hülye emberekkel vagyok körülvéve. És egy kicsit előrébb szeretnék menni az időbe hátha jobb és értelmesebb emberek vesznek ott engem körül..
:P
Alternatívákat várok a jó és biztonságos hibernációról.
Hogy oldható meg? :)
Aztán mikor 2-300 év múlva felébrednél, akkor te lennél az "elmaradott ősember". És mindenki veled beszélne úgy, mint egy szegény fogyatékossal, aki 300 évvel ezelőttről jött ide, és rohadtul nem ért semmit a modern világból...
Ez jobb lenne?
Pedro
Ja ja az sokkal jobb!! :) :) :)
Most is úgy beszélnek velem! :P
Pedig nem vagyok hülye se ősember... XD
:-DDD
Azért ezt még gondold át! Szerintem...
A (kriogén) hibernálással pedig ott a baj, hogy a víz kristályosodása miatt roncsolódnak a sejtek... Ha jól tudom, próbálkoznak valami olyannal, hogy nem kristályosodó folyadékkal helyettesíteni a vizet, de nem igazán tudom, hogy hol tartanak ezek a kísérletek.
Szóval azt hiszem, hogy néhány éven belül ez még nem fog megoldódni.
Pedro
"Pedig nem vagyok hülye..."
Csak tudatlan vagy.
Egyelőre nem lehet megoldani, még a fagyasztás alatt belehalsz, mert szétvágja a sejtjeidet a jég.
Ma is csak halálos beteg emberek vállalkoznak erre, a végső stádium előtt. Úgy, hogy tudják - jó eséllyel ők is meghalnak - ráadásul valószínűleg 50 éven belül fel is olvadnak ($$$ miatt).
Az első néhány ilyen lefagyasztott ember már régen felolvadt (nem fizették az örökösök a plusz költségeket), és egyenesen ment is a szemétbe. Meg se próbálták föléleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!