Mi is az a testből kilépés? Hogyan "működik"?
Mindenkivel megtörténik minden este - álmodás.
Tudatosan velem eddig egyszer fordult elő - érdekes jelenség, utána bizsereg az egész testem:)
Sziaztok :)
Engem is erdekelnek az ilyen spiritualis dolgok, utananeztem. Egy baratom meselte, hogy neki sikerult valamikor kilepnie a testebol, de azota nem probalta mert elegge ijeszto volt.
En is megprobalnam, de felek a kovetkezmenyektol. Irta itt valaki az elobb, hogy veszelyes lehet. Vajon azert mert megszakadhat az ezust kotel ami a lelket a testhez koti vagy egy negativ "ero" atveheti a kontrollt a testunkon?
Olvastam, hogy ahhoz, hogy valaki kilephessen a testebol, elobb szukseges hogy elerjen egy bizonyos stadiumot a meditacioval, ami idovel megadja az illetonek a szukseges energiat, hogy "vandorolhasson". Errol a baratom nem szamolt be...
Bemasolok a you tube-rol egy evvel kapcsolatos videot(angolul van):
http://www.youtube.com/watch?v=om7NCfTo-xc
Itt vannak az utbaigazitasok 1tol 5ig, de ezen kivul ugyanott megtalalhato 12ig, ha jol emlekszem. En nagyon erdekesnek talaltam.
Irjatok meg tapasztalataitokrol, engem is erdekelne :)
Velem is előfordult már többszőr is!
Eddig nem akartam és rossz élményem van róla,márcsak azért is mert nehezen tudok visszajönni!Csak annyit tudok amennyit saját magam tapasztaltam!Ha valaki tud segíteni vagy érdekli azt szívesen várom!
Jake_86@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!