Tudná valaki elemezni a kéz írásomat elég egyedi?
Figyelt kérdés
én próbáltam magnak de nem nagyon ment ha tudná valaki elemezni nagyon örülnék neki
2011. jún. 9. 21:43
11/16 anonim válasza:
Nagyon ronda az írásképed.Elolvastam először a válaszokat és utána néztem meg a linket,gőzöm nincs h mit találnak a többiek ebben szépnek.Utolsónak igaza van,csak a kezdőbetűk cirádásak,inkább kissé giccsesek,és önelégültségről árulkodnak.Intelligenciát és összeszedettséget nem látok a sorok mögött.
12/16 A kérdező kommentje:
ebben lehet valami kedves utolsó nem vagyok az szerény típus, de nem tudom hogy az Intelligencia nálad mit jelent.
Szétszórt is vagyok ebben is van igazság.
Köszönöm a válaszodat :D
2011. jún. 12. 23:17
13/16 anonim válasza:
Az írásképed jobbra lejt. Meleg vagy?
14/16 A kérdező kommentje:
nem de szerintem attól nem lesz senki se meleg
2011. jún. 15. 19:18
15/16 A kérdező kommentje:
amúgy csak hogy mellékesen Ausztriába lakok.Németben minden főnév nagy betű, + sima a4 lapra írtam a lehető nem volt segéd vonal+ lehető leggyorsabban írtam ennyi
2011. jún. 15. 19:24
16/16 anonim válasza:
Nem egységes betűtípus.
A cifrázott részek látnivalóan szándékosan felvett jellegzetességek. A természetes kézírásod valahol kb. a mondatok harmadik szava táján jön elő, amikor már az írás automatikussá válik: pl. "a második legkisebb kontinens".
Szerintem jobb lenne szabadjára engedned a kezed, és úgy írni. De amúgy még majd alakul egyetemen, ahogy a többiek írták. (Lehet, hogy középiskolai viszonylatban gyors vagy, majd egyetemen nem leszel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!