Milyen könyvet tudtok ajánlani műszaki ábrázolás és az eljövendő géprajz elsajátítására?
Figyelt kérdés
Amit az egyetemen kaptunk jegyzet, finoman szólva is ótvar, így ez ügyben érdeklődöm, hogy ismertek-e jól bevált műszaki rajz illetve a ráépülő géprajzzal kapcsolatos könyvet?2011. jún. 4. 11:27
1/4 anonim válasza:
Én gépészmérnökként végeztem és az egyetemen olyan könyvünk volt, amiben inkább szöveg volt meg apró kis ábrák. Szóval nem vettem meg, mert szerintem semmit sem ér :)Nagybátyám középiskolai könyvéből tanultam, amiben rengeteg példa ábárzolás volt, eléggé lényegretörően.
Ez a köny volt:
Két részes könyv, antikváriumokban és hasonló helyen kapható.
2/4 anonim válasza:
Bár én nem vettem meg, mert nem volt rá szükségem, de tanárunk ezt javasolta.
Házkötő I.: Műszaki 2D-s ábrázolás, Műegyetem kiadó, Bp. 2006.; 45079
3/4 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat!
2011. jún. 6. 14:39
4/4 anonim válasza:
A Házkötő féle jegyzet nekem spec elég hasznos volt, de ehhez hozzátartozik, hogy a gyakorlatvezető többet beszélt a fukushimai atomkatasztrófáról mint a tananyagról...
(BME gépész - Gépszerk. alapjai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!