Teszt, vagy kamu? Merre látod forogni a hölgyet?
Megjegyzés:
Nos, ahol a képet találtam, ott azzal magyarázták, hogy arra látod forogni, amelyik agyféltekédet használod épp, amin csak röhögni tudtam, bár lehet, hogy én vagyok a tudatlan. Viszont én úgy tudom, hogy a látott információk a látókéregben értelmeződnek, ami történetesen hátul, középtájt van, és minden kis benne található résznek meg van a maga szerepe az ingerek értelmezésében. Ez már megcáfolja az agyféltekés dolgot. Na de mi a ti véleményetek?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Utolsó vagyok. Tessék, print screennel lefotóztam 4 helyzetben a lányt. (Ahogy éppen nekem forgott, úgy egyszer ahol balra nézett, jobbra nézett, hátra és előre nézett).
Ez egy ÁRNYÉK. Nincsenek meg a részletek, azokat neked kell odaképzelni.
Ha megnézed ezeket a képeket, láthatod, hogy attól függően hogy nézed, két pozícióban áll mindig a lány (a balra és jobbra forgásnak megfelelően).
Az első képnél pl. nem látod, melyik lába van felemelve. Ha azt képzeled, hogy balra forog, akkor a közelebb eső lába, ha a másik irányban képzeled el, akkor meg a távolabbi lába.
Második képnél ugyan így.
A harmadiknál itt a két alak, tessék, lerajzoltam neked:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:51
Pedig meddig néztem, és nem vettem észre, hogy mindkét irányt bele lehet képzelni... :D Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
olyan szinten tuti nem kamu, hogy én pl. bármeddig nézem, nekem csak jobbra forog. Tehát az tény, hogy különböző emberek számára másfele mozoghat a lány.
Hogy ennek van-e köze az agyféltekéhez, vagy más oka van, azt nem tudom, mindenesetre én elég erőteljesen reálos vagyok, tehát nálam eltrafálták a leírást.
Addig senki ne írja, hogy "megcáfoltam, ez teszt, nem kamu", amíg nem mellékeli hozzá a saját agyféltekeiről készült PET-felvételeket, miközben "váltogatta" a forgást.
A látókéregben is van félteke-megoszlás, meg kérdés, melyik a szem a domináns stb., de hogy valóban releváns információt közöljön az agyféltetékről egy ilyen kép, szerintem erősen leegyszerűsítés, de majd utána nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!