Van a pohár alján egy szelep.Valami olyasmi lehet hogy 2 lap egymáson.
Ha teletöltik folyadékkal akkor a folyadék nyomása miatt zár a szelep és nem folyik ki az üdítő.
Igen, szelep van (kék és piros színekben látszik a poharak alján), de szerintem inkább valami rugalmas elem (lehet maga a színes műanyag) zár, nem a nyomás.
Csak abból gondolom hogy jobbra-balra mozgatja a "kezelő" az edényt hogy rátegye a töltőcsonkra, olyan mintha két rugalmas elem közé akarná "beszúrni" a fémcsövet.
Ötletes, de nekem inkább csapoljanak, mert zavar hogy ennél a megoldásnál a pohár száját fogja meg a csapos.
Nahát, nincs igazunk. :(
Itt azt írják hogy minden valószínűség szerint mágnessel oldották meg a visszazárást.
Egyébként ez most a rekord, ezzel a megoldással egy ember képes 44 pint (korsó) sört csapolni egy perc alatt.
"Ötletes, de nekem inkább csapoljanak, mert zavar hogy ennél a megoldásnál a pohár száját fogja meg a csapos."
Az az ő egyéni tirpáksága, oldalt fogva is kiadhatá. Egyszerűen figyelmetlen, nem érdekli. De igazad van abban, hogy ne ott fogja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!