Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Írnátok olyan eszközöket amik...

Írnátok olyan eszközöket amik megújuló energiaforrásokat használnak?

Figyelt kérdés
pl így: napenergia-napelemes számológép
2011. febr. 16. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Velünk akarja megiratni a háziját, és mi tudunk szánalmasak lenni. Hogy oda ne rohanjak :)
2011. febr. 16. 20:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez nem házi...

Hanem egx feladat ami majd lesz Dolgozatban csak a neten nem találtam semmit és a könyvemben sem és még én magyarázkodok ........

2011. febr. 16. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Attól szerinted a véleményünk megváltozik rólad, hogy nem Házi Feladatról hanem más jellegű iskolai feladatról van szó? Lefikázod a hozzászólókat, akik csak segíteni akarnak neked. Mi csak egy kis eszmecserét folytattunk itt a témával kapcsolatban, amiből még te is tanulhatnál dolgokat. Az én véleményem az, hogy egy sunyi, lusta, ráadásul tudatlan gyerek vagy.

Innentől kezdve tőlem ne várj több segítséget.

P.S.: Úgy jóhogy nem találsz neten semmit, ha nem is keresel, a geotermikus energiáról linkelt tartalmat elsőként hozta a kereső, mikor megkerestem. Ha meg nem tudod használni a keresőket, akkor menj könyvtárba, és ott olvass utána a témának!

2011. febr. 16. 22:06
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát tőled nem is várom el, hogy válaszolj!

Most leírtad a tulajdonságaidat.

NAH TÖBB VÁLASZ NEM KELL!

2011. febr. 17. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!