Milyen hipotézist lehet erre felállítani?
De ha kicsit tovább megyek, akkor jogos az előttem szóló "visszalopta a gyerek" teória. Ugyanis:
- Ha benézel a szekrénybe, te sem azt a ruhadarabot nézed először, ami pont középen lóg. Ha kicsit okosabb a kölyök, akkor ezt ő is kihasználhatja. Lehet, hogy észre sem veszed a lopást.
- A férj/feleség megszemélyesítés feltételezi, legalábbis potenciális lehetőséget ad arra, hogy szülők is egyben.
- A 3 év már kellően nagy időtáv ahhoz, hogy totálisan elfejetsd az esetet.
- Költözéskor mindíg nagy a rumli, felfordulás. Ilyenkor könnyedén visszacsempészhető az "eltérés", kevésbé tűnik fel, mintha "rendezett" körülmények közt történt volna meg.
Úgy nevezett Scientific methodra kaptam. Vagyis tudományos módszer. Van hipotézisem, de többet kell felállítani és nem érzem magam eléggé kreatívnak ehhez... :/
Igazság szerint a tanár saját magát használta a feladatban, úgyhogy tudom, hogy van két gyerek (egy fiú és egy lány) és van a feleség is, aki nagyon jó megfigyelő a tanár állítása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!