Milyen festéket kell használni, hogy a bicikli jól tapadjon fém elemeken?
Újra szeretnénk festeni egy skateparkot ami acél elemekből áll. De a sima festék csúszik a zománc miatt. Milyen festékeken tapad meg a bicikli gumija a legjobban? csak alapozó?
Ha konkrét festéket tudnátok linkelni az még jobb lenne. Esőnek , természtenek van kitéve a skatepark. nincs lefedve. ezt vegyétek figyelembe
Szia!
Lehet tudok segíteni, nem is biztos, hogy a festék a megoldás!
1.Lehet kapni, csúszásgátló matricákat, amiket hajókon, motorcsónakokon, hasonló csúszós helyeken használnak, lépcsőkre, meg ilyesmi... Az nagyon komoly cucc, olyan mint a smirglipapír és öntapadós... Penge cucc eléggé... Úgy tudom elképzelni, hogy azokat a felületeket, amiket ti használtok a pályán, úgyis lehet látni, hogy hol kopik az elem, csak oda ívben feltenni!
2. Meg lehet úgy is oldani, ami a legolcsóbb szerintem, hogy kivisztek egy aggregátort, ha nincs áram, majd flexel ilyen rovátkákat vágtok egymás mellé, igény szerint, hogy azokba majd a gumi belekap! Ez festhető lesz és időálló! A baj vele, hogy ezeken a helyeken majd a csúszást igénylő figurák eléggé nehezen kivitelezhetőek lesznek! :D A vágásokat mindenképp csúszás irányára merőlegesen kell majd vágni! Nem kell olyan 4mm mély vágásra gondolni, csak úgy érzéssel, szerintem 1-2mm elég lesz! Az megfogja a meztelencsigát is! :)
Remélem segítettem!Csáó!
ui: Bármelyiket használod majd, azzal számolj, hogy "enni" fogja a gumikat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!