SOS. Csutortokon Elmeleti kozgazdasagbol TZ-t irunk, hogyan tanuljak meg 17 oldalt 1 delutan alatt?
Úgy, hogy nem a gép előtt keresed a választ... Komolyan. Egyetemeken mégtöbbet kell megtanulni, kevesebb idő alatt.
Mindenképp egyél, ha elfáradtál pihenj 1-2 órát. Szőlőcukor, energiaital, csoki segíthet.
Én most tanultam meg 600 oldalt kb 12 óra alatt.
17 oldal középiskolai tananyag az nudli.
Abban valamiért biztos vagyok, hogy a középiskoláls "elméleti közgazdaságtan" anyagban lényegesen több "blabal" van, mint az én marketing és vállalkozásgazdaságtan tankönyvemben :(
De sikerült a vizsga, kettes, juppé! :D
Elhiszem, de 17 oldal (kézzel?) írt jegyzet az nudli, egy délután meg lehet tanulni szóról szóra akár. De van némi közöm az elméleti közgazdaságtanhoz, ha megérted a logikáját akkor sokkal könnyebben fog menni. (gondolom ilyen kereslet-kínálati függvények, marshall kereszt, fedezeti pont, költségfajták, stb lehet benne)
Pl. ha egy ilyen függvényt nem bemagolni próbálsz hanem 3 perc alatt megérted, hogy miről szól akkor megtanultál 5 definíciót is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!